Benvingut al Mas Can Garriga, una masia catalana del s.XVIII situada en un entorn aïllat envoltat de pins i alzines, a només 5km de la població de Tossa de Mar, situada a la Costa Brava.

La nostra casa és ideal per a desconexions decap de setmana i té moltes activitats per a fer als voltants. Tu decideixes si l’estança serà tranquila o plena d’activitats.


La Casa

Documents del segle XVII parlen de l’existència, a aquesta zona, d’un molí de farina derruït, anomenat molí del Vila o del Soler i, més antigament, molí del Pasqual. El 23 de gener de 1699 el pagès Josep Garrigava comprar aquesta casa – molí derruït i els terrenys del voltant. Dos anys més tard, el 28 de desembre de 1701, ampliava la propietat adquirint més terrenys propers al molí. I el 4 de desembre de 1702, Josep Garriga obtenia la llicència per a edificar una casa en aquest indret. Podem considerar doncs aquesta data com el naixament de Can Garriga. Durant els anys següents, Josep Garriga i el seu fill hereu Jaume, varen ampliar la propietat adquirint més terrenys propers. El padró de 1843 nomena a Miquel Garriga com a propietari d’aquesta casa i en els nombres 615 i 616 del registre fiscal de finques de 1895 consta Josep Garriga Dalmau com a poseïdor d’una casa i un molí. Es una masia construïda en un turó. S’hi accedeix per una gran porta situada a l’extrem del mur que la separa de la carretera Tossa Llagostera. A la biga de fusta d’aquesta porta s’hi pot llegir la inscripció «Mas Garriga / J. Rossich». Es necessari pujar per una escala per arribar a la casa. Hi ha, a més a més, tres construccións aïllades, totes elles a la dreta de la casa. A l’altre costat de la carretera hi ha les terres de la casa i un molí que data del segle XVIII segons el llindar de la porta, i la seva bassa corresponent. molt gran, amb una escala lateral. A aquesta casa para uns minuts el «Pelegrí» de Tossa el dia de tornada. Després de resar i menjarels que s’ofereixi, els pelegrins agafen la drecera de Cal Rull. Des de l’any 1994 la casa és Can Garriga Paintball.

Quaranta-cinc cases i masies de Tossa
Mercè Mundet Torres
Llicenciada en Filosofia
Maria A. Pujol Ferrer
Estudiant d’Humanitats
Joan Mundet Torres
Historiador
Associació Obreria de l’Altar de Sant Isidre de la Capella de Sant Benet de Tossa

Servicios

La casa Mas Can Garriga se alquila completa para un máximo de 22 personas.
Piso Planta: Cocina, comedor con chimenea, aseo, sala de estar y salón con chimenea.
Piso 1º: 6 habitaciones (1 con baño) y 2 baños completos.
· Habitación 1:  4/5 personas con baño.
· Habitación 2:  2/3 personas.
· Habitación 3:  2/3 personas.
· Habitación 4:  2 personas.
· Habitación 5:  3/4 personas.
· Habitación 6:  5 personas.

Dispone de: Cocina completa con nevera, microondas, etc., parking para clientes de la casa, jardín, barbacoa, sabanas y mantas, calefacción.
Wi-Fi (solicitar antes de la llegada)
Servicio de Comida opcional.

Las toallas deberá llevarlas el cliente.

Actividades


· Paintball
· Humor Amarillo
· Quads
· Actividades marítimas
· Senderismo
· Rutas en bicicleta
· Buscar setas o espárragos
· Bautizo inmersión
· Submarinismo

· Paintball
· Zona de juegos, futbol, etc.
· Futbolín
· Senderismo

· Tossa de Mar ( + info )
· Comarca de La Selva (+ info )
· Girona 47km ( + info )
· Figueres 89km ( + info )
· Barcelona 98km ( + info )


Contacto


Tel: +34 609 100 522
Ctra Tossa a Llagostera km 11,5
17310 Tossa de Mar


Calendario

---- Libre

---- Fin de semana

---- Ocupado

Calendario facilitado por Toprural para Mas Can Garriga.